Barn kan vara mediala budbärare

Som många vet har barn en helt naturlig kontakt med sin intuition. För barnen är det inget konstigt alls. Det är bara så det är. Därför är barnen ofta mediala budbärare till vuxna runtomkring sig.

Har du någongång varit med om att ett barn (ditt eget, ett barnbarn eller någon annans barn) har kommit till dig eller tittat på dig och sagt något som fått dig att haja till och gett dig ståpäls? Det kan vara något du gått och tänkt på ett tag eller undrat över, och så helt plötsligt kommer det ett barn som bara säger något – och detta ”något” råkar vara just det svar du söker. Det här har hänt mig många gånger.

Anledningen till att jag tar upp ämnet är för att det hände mig senast igår

Under ett par dagar har jag känt att det finns något djupt inom mig som jag har missat. Det är något viktigt som jag behöver se så att jag kan bearbeta och släppa taget. Men jag har inte haft tiden till att ta reda på exakt vad det är. Men jag har undrat för mig själv flera gånger: ”Vad är det?”. ”Vad sjutton är det?”.

Igår var jag och min son Cazpian, 5 år, i vardagsrummet. Jag vilade på soffan en stund och han sprang runt och lekte med svärd och sköld. Hej vad det gick! Men helt plötsligt stannade han upp. Sen kom han fram till mig, helt lugn, och sa så här:

Mamma, ta en resa till din barndom, för då kommer du bli komplett.”

Sen återgick han till sin lek som att ingenting hade hänt.

Men där satt jag

Varenda hårstrå på min kropp stod rakt upp! Jag kände de välbekanta rysningarna i bakhuvudet som jag alltid gör när något är sant. Jag satt där och bara kände att något Stort precis hade hänt. Jag hade fått svar på det jag undrat över.

Sen känner jag min 5-åring. Han har aldrig någonsin använt sig av ordet ”komplett” tidigare. Han vet inte ens vad det ordet betyder. Dessutom har jag inte delat mina inre funderingar med honom. Han visste ingenting!

Ett bra exempel

Det här var ett riktigt bra exempel på när barn fungerar som mediala budbärare.

Jag hade varken tid eller ro för att ta reda på svaret som jag funderat över ett par dagar och vips tar Högre Makter saken i egna händer och levererar svaret på andra sätt. I det här fallet genom min 5-åriga son.

Häftigt!

Om du själv fått svar eller viktiga insikter genom ett barn på det här sättet får du gärna dela med dig i kommentarerna.

Kram ❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *