Dagens Budskap 20/4

Kortet handlar mycket om en snabb rörelse framåt, att man kanske har bråttom på något sätt eller att man agerar så att saker och ting går fort. Det tyder oxå på att man gör framsteg i processen.

Om något har varit kämpigt eller stillastående så kommer det nu lätta upp och du kan återigen gå framåt med dina planer. Det kommer in väldigt mycket energi som ger dig vind i seglen så att du kan nå dina mål mycket snabbare än förut. Du kan förvänta dig att bli väldigt sysselsatt framöver fast på ett bra sätt. Det är en bra period där du känner dig upprymd och entusiastisk över de framsteg du gör. Om du inte märker av det här redan nu så bör du göra det i slutet av april eller i början av maj.

Följ mig i flödet och försök inte kämpa emot. Allt går undan nu (eller snart) så ta tillfället i akt för att manifestera dina drömmar och mål. Missa inte chansen. Låt Universums energier flöda genom dig och föra dig närmare målet. Att försöka sakta ner saker och ting för att du tror att du inte är redo eller för att du är rädd för det okända kommer bara slösa bort den här möjligheten. Använd den här energin som bränsle istället för att få en positiv förändring och skapa viktiga resultat.

Var riktigt fokuserad! Bestäm dig för vad du vill manifestera och sen använder du dig av all din energi och alla dina resurser för att fokusera på det enda målet. Avlägsna alla distraktioner och ägna dig helt och hållet åt uppgiften med full koncentration, beslutsamhet och vilja. Det här kan göra så att du uppnår väldigt mycket på kort tid. Väldigt produktivt!

Du kan nu snabbt bli klar med ett projekt men även förvänta dig att bli upptagen med något nytt och ännu mer spännande snart. Du kan få känslan av att du är ostoppbar eftersom du bubblar av energi och idéer, och du kan knappt vänta på att få göra klart en uppgift så att du kan påbörja en annan. Här behöver du verkligen se till att du blir helt färdig med en uppgift innan du startar igång något nytt, annars riskerar du att splittra dina energier och sen stå där med flera halvfärdiga projekt.

Nu ska du smida medan järnet är varmt så var snabb med att grabba tag i möjligheterna. Sitt inte och vänta utan bestäm dig för vad du ska lägga energin på och sätt fart!

Om du är singel finns chansen att träffa någon som tar dig med storm! Du kan bli helt förtrollad av den här personen och romantiken tar fart väldigt snabbt. Det kan oxå vara så att du ger dig iväg på en resa där du skaffar dig en semesterflört.

Kram och trevlig helg ❤️❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *