Dagens Budskap 23/4

Godmorgon

Idag fyller jag 43 år, men jag firar inte mina födelsedagar längre. Det beslutet tog jag innan min 30-årsdag, då sa jag både till mig själv och alla runtomkring mig att det här är den sista födelsedagsfesten jag kommer ha, och så blev det. Vi firade att jag fyllde 30 men efter det ”slutade” jag att fylla år. Inga kalas, inga presenter, ingenting. Jag är nöjd så. Enda anledningen till att jag bakar en tårta är för min sons skull, för att han ska få något att se fram emot. Så det är det enda som kommer ske här hemma idag – lite födelsedagsfika med min familj. ❤️

Du kan nyligen ha gått igenom något svårt som till exempel att en relation har tagit slut, att det har varit jobbiga utmaningar i en relation, att någon som stod dig nära har gått bort eller att du har blivit sårad av en situation som påverkade dig på djupet. Kortet visar att du håller på att återhämta dig från den händelsen och att du har börjat fokusera på andra saker i livet som ger dig glädje. Du har kommit till en punkt där du kan acceptera det som hänt och du är redo att gå framåt igen.

Men, det kan även vara så att du tycker att det är väldigt svårt att gå vidare efter en förlust eller hjärtesorg. I det här fallet visar kortet att du fortfarande lider och att du behöver göra en känslomässig rening för att kunna frigöra dig från det som hänt. Du kanske gör ditt bästa för att lämna det här bakom dig, gå vidare och starta om på nytt men du har fortfarande en lång resa framför dig. Här ska du vara försiktig så att du inte fastnar i sorg och smärta utan fokusera istället på att omfamna nya möjligheter. Det är alltid svårt att bära smärtan av en separation eller att förstå varför du har blivit drabbad av en sådan sorg. Varför just jag? Här behöver du lära dig att acceptera dina omständigheter så att läkningsprocessen inte blir blockerad. Tillåt dig att uppleva och känna den här smärtan, ge dig själv rätten att sörja och frigör hjärtesorgen. Öppna dörren för nya upplevelser. Fråga dig själv: På vilka sätt lider jag? Vad är jag mest sorgsen över? Vad kan jag göra för att frigöra smärtan och lära av den?

Du kan vilja (eller behöva) höra av dig till vänner för att berätta om dina problem. Det kan även vara så att du nu försonas med någon som har sårat dig i det förflutna. Ni kanske kommer fram till en kompromiss eller så har du kommit till en punkt där du känner att du kan förlåta och släppa taget om det som hänt.

(Det är just det här som denna intensiva fullmåne handlar om – konfrontera de djupare känslorna, känna dem, frigöra, förlåta och läka. Vill du ha hjälp med den här frigörelseprocessen är du välkommen att vara med på min Kraftfulla Fullmånehealing 24/4. Mer information nedan).

Här kommer klarheten in igen så det ligger väldigt starkt nu.

Det är kraftfulla energier i luften nu som hjälper dig att frigöra sårade känslor, smärta och trauma. Släpp taget, frigör och ha tillit till processen. I det här arbetet kommer du få mer klarhet vilket ger dig en djupare förståelse för saker och ting. Du kommer se och förstå varför det blev som det blev eller varför något ”hände dig”. Du kanske till och med får en djupare insikt i ditt syfte här på jorden.

Kämpa inte emot utan låt den här frigörelsen ske. Öppna dörren för ljus och klarhet. Omfamna förändringen som sker inom dig och notera hur dina tankar blir mer klara och exakta, notera att dina känslor blir balanserade och notera att glädjen, kärleken och belåtenheten tar plats i ditt liv.

Se fram emot att bli fri från smärta, sorg och lidande. Se fram emot att få leva i glädje.

Fullmåne i Skorpionen 24/4

När fullmånen möter skorpionen blir det magi i luften! Skorpionen ber oss att konfrontera våra djupaste känslor, och när vi gör det så påminner skorpionen oss om att vi är både magiker och healers. Vi kan transformera all energi, alla känslor och alla beteenden. Vi kan förvandla mörker till ljus och vi kan göra det spända avslappnat. Vi kan läka de mest smärtsamma sår och förvandla dom till visdom, vi kan navigera alla stormar med lätthet. Nyckeln till att jobba med dessa energier är att vara villig att Känna eftersom denna fullmåne kommer vara en av de mest intensiva fullmånar detta år. Nu ska du inte analysera dina känslor utan du ska känna dom. Du måste känna för att kunna transformera så stanna upp, se inåt med nyfikenhet och ge utrymme för alla energier som stiger upp från ditt undermedvetna, och kom ihåg att gråta ut om du behöver det. (Den här processen får du hjälp med i min Kraftfulla Fullmånehealing, se mer information nedan).

Det som gör den här fullmånen så intensiv är att den får oss att möta Nuet. Under dagarna runt fullmånen ombeds du att stanna upp, släppa alla distraktioner och konfrontera verkligheten. Transformationens tid är Nu!

KRAFTFULL FULLMÅNEHEALING 

På Onsdag 24/4 erbjuder jag rening av energifälten (auran) med den Guld- och Silvervioletta Flamman och Kraftfull Fullmånehealing på distans 20:30 – 21:30.

Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället.

För anmälan och information kontakta mig via e-mail: november_1126@hotmail.com 

(Ni som brukar vara med och vet hur Fullmånehealingen går till samt vad det kostar behöver inte skriva till mig först utan det räcker med att ni bara swishar som vanligt).

Varmt välkomna på denna kraftfulla stund!

Kram ❤️❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *