Dagens Budskap 16/4

Dagens budskap är en förstärkning av gårdagens budskap! Och just därför är det extra viktigt att du lyssnar!

Du behöver ta dig tid till att utforska din själ! Du behöver ensamtid för att få en djupare förståelse av dig själv. Du behöver avlägsna dig själv från dagliga rutiner för att kunna upptäcka ditt sanna jag, fundera över din egen existens, din riktning i livet och dina värderingar.

Om du inte lyssnade när du läste gårdagens budskap så gör det nu! Det här är din andra chans. Gå inåt i ensamhet.

Kortet kan även indikera att du isolerar dig eller drar dig undan andra för att återhämta dig från en svår situation. Du känner dig totalt antisocial och har ingen lust att interagera med andra som du brukar. Det är helt OK! Ta den tid du behöver.

Nu är en tid när du behöver fokusera på dig själv och möta dina egna behov. Men det är inte alltid det är så lätt! Kortet råder dig att söka professionell hjälp om du behöver. Eller ta hjälp av någon som är vis, mogen och har kunskapen som krävs för att kunna hjälpa dig.

Var inte rädd för att be om hjälp för endast gott kommer utav det.

Änglarna avslutar med att säga:

Det här är tillfället du väntat på! Lägg hela ditt hjärta och all din passion i den här nystarten. Vi Änglar står vid din sida. Kör på!

HEALING MED ÄRKEÄNGEL RAFAEL OCH HANS TEAM AV ÄNGLAR 16/4 

Ikväll Tisdag 16/4 erbjuder jag healing på distans med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar. Allt för ditt Högsta Bästa just nu. Du får precis det Du behöver just nu.

Det finns två alternativ att välja på:

1. Rening av energifältet (auran) med den Guld- och Silvervioletta Flamman i 30 minuter med efterföljande Änglahealing i 30 minuter. 20:30 – 21:30.

2. Änglahealing i 30 minuter. 21:00 – 21:30.

Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället.

Är du själv med på healingen får du ta med dig dina egna husdjur gratis.

Änglabudskap ingår.

För anmälan och info kontakta mig via e-mail: november_1126@hotmail.com 

(Ni som har varit med flera gånger förut och vet hur det går till och vad det kostar behöver inte skriva till mig först utan det räcker med att ni swishar som vanligt.)

Varmt välkomna på denna ljusa stund! ❤️

Kram ❤️❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *