Budskap riktade till Er som var med på Änglahealingen igår 16/4

Här kommer budskapen riktade till Er som var med på healingen med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar igår 1/4. 

Läs igenom och känn in om något kan vara till dig:

”Om du har det jobbigt nu eller står i någon utmaning så kommer det snart vara över. Vilken lättnad! Då kan du fokusera på vad du ska göra härnäst.

Du lämnar något bakom dig och det finns glädje med i detta. Nu kan du äntligen gå vidare. Om du fortfarande bär på något bagage från det förflutna så lämna över det till oss Änglar.

Du kan känna det som att du är instängd eller inlåst i ett liv du inte vill ha eller gillar. Men det du inte inser är att du själv har nyckeln till låset och kan befria dig genom att göra andra val. Du kan befria dig från ditt eget fängelse eller olycka genom att ta ansvar för var du befinner dig idag. När du gör det tar du tillbaka din kraft.

Välj frihet. Be oss Änglar att avlägsna dina negativa tankar och hjälpa dig fokusera på alla fantastiska möjligheter. Ta klivet bort från dina rädslor och ta steget in i ljuset där du kan växa, utvecklas och flyga högt. Låt inte någon eller något (inklusive dig själv) hindra dig från att vara den person du vill vara.

Det här är en magisk tid i ditt liv. Saker och ting kommer antingen bli precis som du vill eller så utvecklas dom till något ännu bättre. Fokusera på att känna glädje och belåtenhet under den här fantastiska tiden.

Det finns ingen anledning till oro för allt kommer bli bra!”

Kram ❤️❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *