Dagens Budskap 5/5

Vad är överflöd? Överflöd definieras som ett tillstånd av “massor”. Kortet tyder på känslor av överflöd och av uppskattning som öppnar upp dig för överflödet som omger dig. Dessa känslor ger i sin tur upphov till ett överflöds-medvetande. En person som har ett överflöds-medvetande är alltid full av hopp, strävar efter ett rättvist och jämlikt utbyte av energi och ser potentialen och möjligheterna i alla upplevelser.

Att skapa- och öppna upp oss själva för överflöd och ta till oss ett överflöds-medvetande kan potentiellt vara ett av de svåraste syftena därför att det kräver en absolut tillit och övertygelse. Det kräver ett fullständigt förtroende.

Ett överflöds-medvetande är ett tillstånd av belåtenhet och tillfredsställelse som inte påverkas av yttre faktorer. För en person med ett överflöds-medvetande spelar det ingen roll om en upplevelse var bra eller dålig för den ser upplevelsen i sin helhet och lär av hela upplevelsen.

Överflöd förkroppsligar ett sätt att leva som inte förändras oavsett om du har mycket eller lite i livet. Överflöd kan inte förtjänas, ges bort, inte skänkas eller tas bort utan det är belåtenhet som föds ur fullbordan och uppskattning. Överflöd innebär att se och uppskatta det välstånd som omger oss – inte bara materiellt välstånd utan överflödet av energi, kärlek, andlighet, naturen, maten, glädjen och tiden. Överflöd är ett evigt tillstånd av evolution, expansion och tillväxt som speglas i allt som omger oss. Om du inte ser dessa ting så kan det vara så att du begränsar flödet av överflöd. Du kanske har blockeringar – övertygelser som gör att du ser en brist på- eller avsaknad av och att du tagit till dig idén om att allt är begränsat eller kommer att ta slut.

Överflöd handlar om att ge och ta i lika mått istället för att kontrollera, ta, äga eller hamstra. Att vara generös, uppskattande och tacksam kommer hjälpa dig att uppleva överflöd. Att vara kärleksfull och ge kärlek kommer hjälpa dig att få ta emot kärlek. Att visa respekt kommer ge dig respekt. Att ge med rätt avsikt och av rätt anledning och att dela det du har utan rädsla kommer hjälpa välståndet att komma till dig. Men kom ihåg att överflöd handlar om att ge därför att du helt enkelt kan och vill – inte för att du vill ha något i gengäld.

Kortet visar på att det finns många just nu som har en brist på tacksamhet och uppskattning för det dom redan har i sina liv eller för vad andra gör för dom. Om det resonerar kan du vända på det här genom att praktisera tacksamhet. Tacksamhet är en av grundstenarna i överflöd så se dig omkring i ditt liv och se och uppskatta det du redan har och var tacksam för det. Om du inte klarar av att göra det här så hur ska “att ha mer” göra en skillnad i ditt liv? Om du bara kan se det du inte har så kommer samma brist (en tomhet som ingenting kan fylla) bara upprepa sig själv i framtiden.

Kom ihåg att du inte kan ändra ett “brist-tänk” genom att skaffa dig mer ägodelar. Pengar eller materiella ägodelar kommer inte ge dig den bestående lycka som kommer inifrån. Den lycka du får av saker och pengar är endast tillfällig. Den kommer blekna bort.

Om någon ger dig en gåva så mät inte deras omsorg om dig med pengarna som spenderades på gåvan. Var tacksam. Kanske var det så att det dom spenderade var allt de hade och därför var väldigt generöst. Var tacksam.

Om du har mat, kläder, tak över huvudet och pengar att betala räkningarna med så är du rikare och har betydligt mycket mer än såå många andra i den här världen. Var tacksam.

Det är dax att börja uppskatta allt som kommer till dig, även fast det inte är så mycket som du hoppades på eller behövde. Det är en början, en bra start. Uppskatta och var tacksam. Till och med lite extra är mer än vad du hade innan och så mycket mer än vad många andra har. Tacka för rikedomarna i ditt liv varje dag.

Orakelkortet har liknande budskap: att du känner av en brist på något.

Kortet påminner dig om att du redan har alla svar och alla resurser du söker. Var tacksam över allt du redan har i livet.

Kan du inte se skogen för alla träd? Ta en noggrann titt på de verktyg du redan har, och de vänner och nära och kära du har omkring dig som bara väntar på att få ge dig ett handtag.

Du har redan tillgång till allt du behöver, du behöver bara öppna dina ögon och ditt hjärta för att finna det.

Du behöver lita på din egen förmåga för att kunna klara av en situation. Det här kan vara något som du måste klara på egen hand. Om så är fallet så behöver du lita på dig själv och motstå frestelsen att be andra om mer hjälp. Det här fixar du!

HEALING MED ÄRKEÄNGEL RAFAEL OCH HANS TEAM AV ÄNGLAR 5/5

Ikväll Söndag 5/5 erbjuder jag healing på distans med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar. Allt för ditt Högsta Bästa just nu. Du får precis det Du behöver just nu.

Det finns två alternativ att välja på:

1. Rening av energifältet (auran) med den Guld- och Silvervioletta Flamman i 30 minuter med efterföljande Änglahealing i 30 minuter. 20:30 – 21:30.

2. Änglahealing i 30 minuter. 21:00 – 21:30.

Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället.

Är du själv med på healingen får du ta med dig dina egna husdjur gratis.

Änglabudskap ingår.

För anmälan och info kontakta mig via e-mail: november_1126@hotmail.com 

(Ni som har varit med flera gånger förut och vet hur det går till och vad det kostar behöver inte skriva till mig först utan det räcker med att ni swishar som vanligt.)

Varmt välkomna på denna ljusa stund! ❤️

Kram ❤️❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *