Budskap riktade till Er som var med på Änglahealingen igår 5/5

Här kommer budskapen riktade till Er som var med på healingen med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar igår 5/5.

Läs igenom och känn in om något kan vara till dig:

“Vi försöker tala om för dig att saker och ting kanske inte är vad de verkar vara just nu. Det kan vara att någon har tvivelaktiga motiv. Eller så kanske du lurar dig själv att tro att dina egna avsikter är hederliga fast dom undermedvetet inte är det. Istället för att bli rädd för detta meddelande så se det som en vänlighet från Källan. Du ges nu möjligheten att omvärdera situationen och göra förändringar i ditt eget beteende eller hur du reagerar på omgivningen. Oavsett så kommer sanningen avslöjas och plötsligt faller allt på plats.

Du kan känna att du verkligen är i behov av egentid. Fridfull ensamhet kan föra fram många gömda skatter och talanger.

Nu ska du inte vara rädd. Det är dax att du blir intensivt medveten om vad det är som pågår runt dig och inom dig. Fokusera din mentala energi på din observationsförmåga istället för att fastna i dina känslor. Vi kan hjälpa dig att peka ut de viktiga frågorna om du ber oss.

Du står nu i början av någonting. Du får ny inspiration till att skapa något eller att följa en dröm. Det kan vara nya spännande möjligheter inom arbete. Du kanske plötsligt bestämmer dig för att lära dig något nytt och kreativt. Det här är inget som du ska skjuta upp!

Du uppmanas att följa din inspiration och passion. Du uppmuntras att skrida till handling. Om du får en fantastisk chans så ska du inte tveka att tacka ja. Det här är stunden då du kan ta ett språng framåt och förändra ditt liv.

Nu kör vi! Det här är det du har väntat på! Lägg hela ditt hjärta och all din passion i det här nya och kom ihåg att Vi står vid din sida för att hjälpa dig på alla sätt du önskar.

Du känner det som att du sitter fast. Nyckeln till frigörelse ligger i att du börjar göra annorlunda val. Du kan frigöra ditt hjärta från dess olyckliga fängelse genom att ta ansvar för där du är, här och nu. När du gör det tar du tillbaka din egen kraft.

Välj frihet! Be oss Änglar om hjälp att avlägsna alla negativa tankar från ditt sinne och hjälpa dig fokusera på de fantastiska möjligheterna. Kliv ur dina rädslor och ta steget in i ljuset där du kan växa, utvecklas och flyga. Låt ingen eller inget (inklusive ditt eget självtvivel) hindra dig från att vara den person du vill vara.

Din fångenskap är en illusion! Du är ett Gudomligt barn med en fri vilja. Om du är trött på din situation så välj att lämna den, och Vi kommer hjälpa dig med det om du ber oss.”

Kram ❤️❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *