Dagens Budskap 6/5

Cazpian fick en ny större cykel i fredags så det har blivit en hel del cyklande i det fina vädret.

Tanken var att vi skulle gå på vårdagarna med antik- och vintagemässa under helgen, men när vi åkte dit igår var det helt dött! Det visade sig att jag hade kollat fel på datumet. Det var fredag och lördag, inte lördag och söndag. Så typiskt!!

Vi åkte till Örebro istället och gick på loppis. Efter ett tag klagade Cazpian på att han frös, sen blev han ledsen och somnade i bilen. Väl hemma tog jag en temp på honom – 40 grader. Så nu har vi sjukstuga här.

Hoppas ni får en fin måndag! ❤️

Du kan behöva ta ett beslut eller välja mellan två alternativ. Ska du hålla dig till det du redan känner till eller ska du ta en risk? Du vet att världen har någonting större eller mer meningsfullt att erbjuda dig, men du vet oxå att för att ta den här möjligheten så måste du lämna det välkända bakom dig. Även fast du redan har investerat väldigt mycket i dina nuvarande omständigheter så är det nödvändigt att du kliver ut och utforskar dina alternativ. Ha även i tanken att gräset inte alltid är grönare på andra sidan staketet så välj omsorgsfullt.

Du har funderat klart och vet nu vad det är du vill manifestera, nu behöver du bara klura ut hur. Utforska dina alternativ och rita noggrant ut vägen framåt, ta med alla möjligheter och potentiella utmaningar i beräkningarna. Du är öppen för tillväxt och du är öppen för att utforska nya territorium – sålänge du upprätthåller en viss säkerhet om att dina ansträngningar kommer fungera i slutändan.

Du står i en fas där du behöver planera innan du fortsätter framåt. Här handlar det om att upptäcka och utforska innan du kliver ut ur din bekvämlighetszon och ger dig ut i nya världar med nya upplevelser. Det kan krävas mod att ge sig ut men kortet ger dig självkännedomens självförtroende. Du vet vad ditt mål är och du är säker på att det kommer att bli bra. Låt din intuition och din passion vägleda dig när du bekräftar dina nästa steg.

Du funderar över dina långsiktiga mål och ambitioner och du är redo att planera för vad du behöver göra för att uppnå dom. Du har redan kommit så långt och nu känner du dig redo för en förändring – och den här gången med din långsiktiga framtid i sinnet. Du kanske funderar på en vidareutbildning eller ett karriärbyte för att vidga dina vyer bortom din nuvarande miljö. Det här kan även innefatta en resa långt bort, eller du kanske till och med funderar på att emigrera. Med en noggrann planering och ett måttligt tillvägagångssätt kommer du förbereda dig för framgång.

Dagens Budskap avslutar med att säga:

Visste du att du är ett spektakulärt ljus? Du är en mänsklig legend som är här för att fylla världen med ditt eget unika skimmer och glans. Ditt ljus finns alltid där och lyser klart oavsett vad. Ditt ljus finns alltid där även fast det kan kännas som en obefintlig låga ibland. Även i de svåraste tider så finns ditt ljus alltid där.

Hela Universum lovsjunger dig.

Tack för att Du är här.

Tack för att Du lyser.

KRAFTFULL NYMÅNEHEALING 8/5

Mer information kommer imorgon.

Kram ❤️

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *